top of page
esben-9533.JPG
esben-9506.JPG
esben-9590.JPG

GOSPEL- OG SANGWORKSHOP

Sing It Out Loud!

Brug stemmen, brug kroppen, og oplev hvordan I sammen skaber en fælles musikalsk oplevelse!

 

Det er tempofyldt, sjovt & lærerigt og luften er fuld af energi, når Helene Dahl åbner op for både sin egen og jeres stemmer.

 

Workshoppen tager alle med på en musikalsk rejse som styrker sammenholdet, og bringer jer tættere sammen, når I via det musikalske fællesskab mærker glæden og gejsten der opstår når alle stemmer i.

 

Undervisningsmetode

 

Kan du tale kan du synge - alle kan være med.

 

Det er lige meget om du kun har sunget i bilen, eller om du har gået til kor i flere år. Jeg møder altid deltagerne der hvor de er, og får på kort tid gruppen til at finde sammen i fælles sammenklang, synge med fuld energi og i smuk klangfuld 3 stemmighed. 

 

Sammen med min pianist bygger vi den musikalske arena op, der giver den enkelte deltager lyst til at yde sit bedste. I vil lære bevægelser til sangene som tilpasses gruppen. 

 

 

 

 

 

Det tager i med hjem

 

En opløftende fælles musikalsk oplevelse, som I selv har været med til at skabe, og som beriger den enkelte med ny energi, inspiration og godt humør.

 

 

Sådan gør vi

 

I vælger selv om i ønsker et hurtigt musikalsk energikick på 15-20 min. eller en halv til en hel times workshop, hvor I kan nå lidt flere sange og øvelser.

Workshoppen kan fungere på alle tidspunkter på dagen lige fra - morgensang, eftermiddags break til før eller efter aftensmaden.

bottom of page